Jag

Mitt foto
Trollhättan, Sweden
Lotta Svensson var namnet! O just nu lever jag verkligen upp till det.. Lever ihop med mitt livs kärlek, hans lilla dotter o vår gemensamma, nykläckta, son i ett radhusområde fullt av andra barnfamiljer o pensionärer.. Här delar jag me mig av lite tankar o känslor inför det man råkar ut för i sitt Svensson-aktiga liv! Enjoy!

måndag 2 maj 2011

Före..

Slänger in lite före-bilder på vårt badrum idag.. För tillfället är det ett tomt rum, och hantverkarna har dykt upp och står för tillfället och borrar upp brunnen som var under badkaret! Wiiii så spännande!!
Jorå, man har ju försökt inreda så gott man kunnat, under de förutsättningar man haft i vårt gamla skabbiga 80-talsbadrum..
Hyllorna är verkligen bekostade...NOT!!
Tvättmaskin och torkskåp är nytt.. Det ENDA som får stanna kvar i det nya badrummet..
Jag kan inte beskriva med oooord hur underbart härligt det ska bli att få ett nytt, fräscht badrum! Har längtat efter att detta ska hända i drygt ett halvår nu, och idag är dagen D! Idag börjar det verkligen hända på riktigt!!! Nu finns ingen återvändo! Nu är golvet upp-borrat!! Tjohooooo!!! Mindre bekvämt att man inte kommer ha nåt badrum på några veckor då.. Tur vi har toalett och dusch på gården, bara några hundra meter bort.. Men ändå, inte riktigt bekvämligheterna man är van vid.. Jaja! Vi har i alla fall valt en bra tid på året (värmen..) och det är bättre att det händer nu, INNAN bebisen kommer!! :) Har en känsla av att jag inte kommer känna mig lika positivt inställd till avsaknaden av badrum om ett par veckor, och då säger jag ursäkta redan såhär i förväg för den bitterhet som jag misstänker kommer smyga sig på! Annars är jag förkyld så det förslår!! Känner inga smaker eller lukter (detdär med att inte känna lukter har vart till min fördel en hel del gånger denna helgen, och i morse inte minst, när jag var i soprummet och levde runt bland soporna) och så snyter jag blod.. Mmmm.. Det går nog över snart!! Ska käka sushi till lunch idag.. Den smaken VILL man ju känna! Ah, får ta igen det en annan gång annars!

1 kommentar:

  1. Snöt också blod under min graviditet.(händer fortfarande ibland) Tydligen ett ytligt blodkärl som brustit. Åkte till grannstaden och fick "bränt". Funkade men kommer som sagt tillbaka då och då...

    SvaraRadera